Werving & selectie

Wij doen een grondige voorselectie; u kiest de assistenten die u wilt spreken en welke uiteindelijk bij u in dienst treedt.

Naast het leveren van een tijdelijke of ambulante assistent helpen wij u ook van harte met het werven van uw nieuwe interne doktersassistent, praktijkassistent of receptionist van uw medische afdeling.

Een perfect aansluitende vooropleiding en curriculum vitae zijn uiteraard belangrijk, maar bij het selecteren van de meest geschikte assistent voor uw organisatie kijken wij nadrukkelijk naar werkervaring en persoonlijkheid. Het moet iemand zijn die bewust voor het vak heeft gekozen en zich goed kan inleven in patiënten en perfect bij uw organisatie past.. Hij of zij heeft een vriendelijke persoonlijkheid en sterk inlevingsvermogen, maar kan ook de rust bewaren wanneer dat nodig is.

Hoe werkt het?
Voordat we aan de slag gaan met werven, bepalen we in goed overleg met u welke selectiecriteria het zwaarst wegen. Los van de harde criteria die noodzakelijk zijn voor een correcte invulling van de functie, luisteren we goed naar uw persoonlijke wensen. Wat maakt een nieuwe medewerker juist succesvol binnen uw organisatie? Daar gaan we naar op zoek!

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele assistenten waar we binnen gaan selecteren. Mocht uw ideale nieuwe collega buiten ons huidige netwerk vallen, dan gaan we daar uiteraard specifiek naar op zoek.

De selectieprocedure
Onze selectieprocedure bestaat uit een telefonische screening, persoonlijke ontmoeting, grondige referentiecheck en het voorleggen van praktijkvoorbeelden. Op basis van deze selectieprocedure en de uitgebreide intake die we bij u op locatie hebben gedaan, stellen wij een afgesproken aantal kandidaten voor. U kiest uiteindelijk zelf welke kandidaten u wilt ontmoeten en vervolgens in dienst wilt nemen.

Goed om te weten
In de gehele procedure, tot er een concreet voorstel aan de nieuwe medewerker wordt gedaan, blijven wij betrokken om zowel u als de kandidaat te ondersteunen. De intake en selectieprocedures zijn kosteloos, dus u heeft geen kosten totdat een nieuwe medewerker bij u in dienst treedt.

Wilt u meer informatie over onze werving en selectiediensten of wilt u teruggebeld worden? Klik dan op bel mij terug of plan een intake en wij nemen per ommegaande contact met u op.

Assistent op afroep

Wanneer u direct een ingewerkte assistent nodig heeft.
Lees meer...

Detachering

Als u graag voor langere termijn dezelfde assistent wil inhuren.
Lees meer...

Werving en selectie

Wij vinden een nieuwe vaste assistent die bij u past en direct bij u ons dienst treed.
Lees meer...

Onze assistenten

Onze assistenten zijn breed opgeleid en hebben ervaring in diverse disciplines. Benieuwd welke?
Lees meer...