Detachering

Het gevoel van een prettige vaste collega met de flexibiliteit van een bureau!

Detachering van een assistente is erg fijn als u als u graag een voor u en uw patiënten vast bekend gezicht achter uw informatiebalie ziet. Enkele situaties waarbij dit bijvoorbeeld het geval kan zijn:

  • Als u (tijdelijk) een vervangende assistent nodig heeft.
  • Om voor langere termijn uw vaste team van assistenten aan te vullen.
  • Voor meer flexibiliteit binnen uw huidige team van assistenten.
  • Als u een periode wilt zien wat de toegevoegde waarde van een (extra) assistent kan zijn.
  • Als u zelf geen medewerkers in dienst wilt nemen maar wel een extra assistent nodig heeft.

Een gastvrij ontvangst zorgt voor een positief gevoel bij uw patiënten. De dames en heren die wij in dienst hebben, zijn zich hiervan bewust en spelen in op de wensen van uw gast.

Hoe werkt het?
Wij stellen enkele ervaren assistenten aan u voor, u maakt een keuze wie er op basis van ervaring, opleiding en achtergrond het beste bij u past. Wanneer wij een assistent bij u detacheren, zal hij of zij uw patiënten vriendelijk ontvangen en middels duidelijke vragen uw patiënten snel kunnen informeren. Indien u kiest voor een gediplomeerde assistent kan hij of zij u ondersteunen in diverse handelingen. Uiteraard kunnen wij vooraf overleggen welke handelingen dat zijn en wij daar (in welke mate) ervaring in hebben binnen ons team.

Om de bezetting van uw ontvangstbalie volledig te garanderen, kunt u deze dienst eventueel nog kunnen aanvullen met onze dienst ‘assistent op afroep’. U kunt dan van deze dienst gebruik maken als er onverhoopt nog meer versterking nodig is. Op deze manier investeert u in een balie met een goed lopende bezetting die u flexibel kunt versterken als dat nodig is. Uiteraard kennen onze assistenten elkaar, dus kunnen zij elkaar inwerken als de situatie daarom vraagt.

Waar kunnen we u mee helpen?
Al onze assistenten hebben diverse werkervaringen opgedaan in de gezondheidszorg. Afhankelijk van hun achtergrond zijn ze in de loop van hun carrière in deze sector terecht gekomen of hebben ze er direct (of later) een opleiding voor gevolgd. Ook hebben we assistenten in dienst die wel een afgerond diploma, maar nog weinig werkervaring hebben.

Binnen ons bestand kunt u de volgende assistenten vinden:

  • Doktersassistent A
  • Doktersassistent B
  • Leidinggevend doktersassistent
  • Receptioniste gezondheidszorg
  • Medische secretaresse

De doktersassistenten A, B en de leidinggevende doktersassistenten zijn uiteraard allen opgeleid en hebben werkervaring. De receptioniste gezondheidszorg heeft (tenminste enige) werkervaring aan een balie in een gezondheidsinstelling en de medische secretaresse heeft specifieke ondersteunende ervaringen aan een doktersassistent.

Assistent op afroep

Wanneer u direct een ingewerkte assistent nodig heeft.
Lees meer...

Detachering

Als u graag voor langere termijn dezelfde assistent wil inhuren.
Lees meer...

Werving en selectie

Wij vinden een nieuwe vaste assistent die bij u past en direct bij u ons dienst treed.
Lees meer...

Onze assistenten

Onze assistenten zijn breed opgeleid en hebben ervaring in diverse disciplines. Benieuwd welke?
Lees meer...