Assistent op afroep

Snel een ervaren assistent nodig, wij ontzorgen u direct!

Heeft u met spoed een ervaren assistent nodig die uw eigen personeel voor een paar dagen of op regelmatige basis kan vervangen of ondersteunen? Bel ons vandaag nog!

Wij van Assistente NEXT gaan er, net als u, van uit dat uw bereikbaarheid altijd op orde hoort te zijn en dat een lege balie impact heeft op de gehele praktijk, kliniek, afdeling of het gezondheidscentrum. Valt één van uw assistenten uit voor een korte periode door ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof? Willen meerdere collega’s tegelijkertijd vrij nemen tijdens de zomervakantie of kerstdagen? Dan staan wij voor u klaar met een ingewerkte en professionele assistent.

Een ambulante assistent. Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe werkt deze dienst?
Het team van Assistente NEXT zorgt ervoor dat er meerdere assistenten worden ingewerkt op uw locatie. Zo is er altijd iemand beschikbaar om in te vallen wanneer u per direct een assistent nodig heeft. U kunt op ons bouwen, ons vertrouwen en ons meenemen in uw planning.

Heeft u per direct een assistent nodig heeft en er nog niemand van ons team is ingewerkt op uw locatie? In dat geval vindt het inwerken plaats op de eerste dag dat onze assistent voor u aan de slag gaat. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit van ons team en we weten dat zij hun uiterste best doen om zo snel mogelijk van toegevoegde waarde te zijn.

Hoe verloopt het inwerken?
Bij het inwerken legt een collega uit welke procedures nageleefd dienen te worden, hoe de telefooncentrale werkt en welke dagelijkse routines uitgevoerd dienen te worden.

Wat kunt u verwachten van onze ambulante assistenten?
De assistenten die voor NEXT werkzaam zijn hebben zowel bij kleine praktijken als grotere afdelingen of centra werkervaring opgedaan.  Ze kunnen zich daarom eenvoudig aanpassen op de omgeving. Ze beheersen de etiquette die hoort bij het vak. Ook kunnen zij bezoekers wijzen op de actuele COVID-19 (Corona) richtlijnen die binnen uw organisatie van toepassing zijn of een triage afnemen bij patiënten die per telefoon contact zoeken. Uiteraard spreken ze correct Nederlands en Engels zodat een professionele afhandeling gegarandeerd is.

Onze assistenten zijn allemaal bekend met de gangbare software pakketten als Microsoft Office en hebben ervaring met diverse telefoniesystemen, administratieve software en in de meeste gevallen specifieke EPD systemen. Waar wenselijk hebben wij assistenten die met specifieke software kunnen omgaan, speciale certificeringen of opleidingen hebben. Neem gerust contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken!

Assistent op afroep

Wanneer u direct een ingewerkte assistent nodig heeft.
Lees meer...

Detachering

Als u graag voor langere termijn dezelfde assistent wil inhuren.
Lees meer...

Werving en selectie

Wij vinden een nieuwe vaste assistent die bij u past en direct bij u ons dienst treed.
Lees meer...

Onze assistenten

Onze assistenten zijn breed opgeleid en hebben ervaring in diverse disciplines. Benieuwd welke?
Lees meer...